In English

Tapahtumakalenteri

<<  
  >>
  Ma Ti Ke To Pe La Su
14
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
15
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
16
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
17
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
18
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta

Opiskelijakortin päivitys

Saadaksesi lukukausi-/vuositarran on sinun ensin maksettava ylioppilaskunnan jäsenmaksu ja ilmoittauduttava läsnäolevaksi opiskelijaksi. Helpoiten tämä onnistuu WebOodissa. WebOodissa voit hoitaa sekä maksun että ilmoittautumisen yhdellä kertaa.

Kun olet maksanut jäsenmaksun ja ilmoittautunut läsnäolevaksi opiskelijaksi, saat tarran opiskelijakorttiisi ylioppilaskunnan toimistolta. Mukaasi tarvitset opiskelijakortin. Tarraa ei saa irrallaan, vaan se liimataan korttiin ylioppilaskunnan henkilökunnan toimesta. Voit kuitenkin raaputtaa jo vanhan tarran pois, koska tarra liimataan tyhjälle korttipinnalle. Jos olet maksanut ylioppilaskunnan jäsenmaksun lähipäivinä, ota mukaan kuitti maksustasi, koska maksun meille näkymiseen menee muutama pankkipäivä.

Mikäli et pääse itse hakemaan lukuvuositarraa, niin lähetä ylioppilaskuntaan opiskelijakorttisi, jäsenmaksukuittisi (esim. nettituloste, kopio tiliotteesta...) sekä postimerkillä varustettu palautuskuori, niin palautamme tarralla varustetun opiskelijakortin sinulle. Vain perusopiskelijakortin voi päivittää postitse. Jos opiskelijakortissa on maksuominaisuus, kortti pitää päivittää käymällä henkilökohtaisesti toimistolla.

Osoite: LTKY, Laserkatu 10, 53850 LPR.

Voit myös valtuuttaa toisen henkilön hakemaan lukuvuositarran opiskelijakorttiisi. Henkilön mukana pitää olla opiskelijakortti, johon tarra liimataan, sekä vapaamuotoinen valtakirja TAI jäsenmaksukuitti tositteeksi.

Huom! Tarra annetaan vain Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijakorttiin. Muiden ylioppilaskuntien kortteihin tarraa ei voi saada.