In English

Tapahtumakalenteri

<<  
  >>
  Ma Ti Ke To Pe La Su
27
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
28
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
29
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
30
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
31
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta

Opetus- ja koulutusasiat

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan koulutuspoliittinen sektori valvoo ylioppilaskunnan jäsenten etuja opintoasioissa sekä valtakunnallisissa koulutuspoliittisissa asioissa. LTKY:n kopo-sektorin muodostavat ylioppilaskunnan hallituksen kaksi koulutuspoliittista vastaavaa sekä edunvalvontasihteeri. Koulutuspoliittisten vastaavien  vastuualueet on jaettu korkeakoulupolitiikkaan ja opintoasioihin. Tämän lisäksi edunvalvontatyötä tekee edunvalvontatoimikunta, joka koostuu ylioppilaskunnan toimijoiden lisäksi kiltojen edustajista.

Korkeakoulupoliittisen sektorin toiminta jakaantuu edunvalvontatoimintaan ja jäsenpalveluiden tuottamiseen. Edunvalvontatoiminta koostuu pääasiallisesti yhteydenpidosta eri tahoihin niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Paikallisesti pidetään aktiivisesti yhteyttä muun muassa opintotoimistoon, opetuksesta vastaavaan vararehtoriin ja hallinnon opiskelijaedustajiin, lisäksi osallistutaan aktiivisesti useisiin eri LUT:n työryhmiin ja toimikuntiin. Kansallisesti yhteyttä pidetään moniin valtakunnallisiin vaikuttajiin sekä muihin ylioppilaskuntiin. Tiivistä yhteistyötä tehdään muun muassa Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL), teekkari- ja kylteriylioppilaskuntien, periferiaylioppilaskuntien sekä Tekniikan Akateemisten Liiton (TEK) ja Suomen Ekonomiliiton (SEFE) kanssa.

Jäsenpalveluina sektorimme tarjoaa tenttiarkiston ja Mustalista - ja Harmaalista-palvelut, joita hoitaa edunvalvontasihteeri. Tenttiarkiston päivityksestä vastaavat killat. Killat skannaavat kaikkien opintojaksojen tentit puolivuosittain, jonka jälkeen ne siirretään LTKY:n nettisivuilta löytyvään tenttiarkistoon.  Alkuperäiset kappaleet löytyvät ylioppilaskunnan toimistolta, ja ne ovat kaikkien kopioitavissa toimiston aukioloaikoina.

Mustalle listalle voi jokainen käydä laittamassa viestin, kun tentin tai harjoitustyön tulokset eivät ole saapuneet  LUT:n opetuksen ja opiskelun ohjeen määräämän ajan kuluttua tenttipäivästä tai harjoitustyön palautuspäivästä. Edunvalvontasihteeri  tekee asiasta selvityksen ja välittää tietoa yliopiston suuntaan. Koulutuspoliittinen sektori käsittelee asian yliopiston henkilökunnan kanssa, jotta samanlaisia myöhästymisiä ei enää vastaisuudessa tapahtuisi.

 

Koulutuspoliittisia asioita LTKY:ssa vuonna 2013 hoitavat:

 

kasvokuva

Varapuheenjohtaja, koulutuspoliittinen vastaava

Oskar Sonninen

oestoskar.sonninen@lut.fi
0442938813
Koulun sisäiset opintoasiat, opetuksen laatu ja kehittäminen, opiskelijan oikeusturvaopas projekti ja HallOpEd toiminnan koordinointi.


{user not found!}

{user not found!}