In English

Tapahtumakalenteri

<<  
  >>
  Ma Ti Ke To Pe La Su
14
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
15
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
16
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
17
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
18
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta

Kokoomus (KOK)

Ehdokkaat:

31 Olli Soikkeli

Olli Soikkeli

Avoimen kokoomuslainen 23-vuotias tuotantotalouden ja kauppatieteiden opiskelija.


32 Tuomas Nurmela

 

33 Tomi Sandström

"Olen Tomi Sandström, opiskelen kolmatta vuotta rahoitusta ja tavoitteeni on valmistua vähintäänkin ajoissa. Harrastan juoksua, maantiepyöräilyä ja kuntosalia. Toimin Vantaalla varavaltuutettuna ja mm. opetuslautakunnan jäsenenä."

 

34 Esa-Pekka Räsänen

"Opintojeni ohella olen toiminut Kaplaaki ry:n yrityssuhdetoimihenkilönä sekä osallistunut useiden muiden kiltojen opiskelijatapahtumien toteuttamiseen. Vaihto-oppilasaika Yhdysvalloissa antoi ainutlaatuisin näkemyksen toisenlaisesta koulutusjärjestelmästä hienon vaihtokokemuksen lisäksi. Koen liikunnan ja harrastukset keskeisiksi opiskelijoiden hyvinvoinnin kannalta."


35 Sami Savioja

24-vuotias tuotantotalouden opiskelija, ylioppilaskunta-aktiivi ja lappeenrantalaisen korkeakoululiikunnan puuhamies. Näkemystä niin paikallisen, kuin valtakunnallisenkin tason vaikuttamisesta ja edunvalvonnasta. Tällä hetkellä Sammonlahden seurakuntaneuvoston jäsen. Vapaa-aikana aktiivinen liikkuja ja penkkiurheilija.

 

36 Tuuli Marttila

Linja ja vuosikurssi: KATI 5, Pääaine: Johtaminen ja organisaatiot

Slogan: Kokoomushenkinen kylteri

 

Ehdokkaiden ajatuksia:

"Tomi Sandström: Parempaa meininkiä pienemmällä rahalla!

Olen sitä mieltä, että ylioppilaskunnan on aika lopettaa kädestä suuhun eläminen ja ajateltava tulevaisuudessakin meillä opiskelevia ikäluokkia. Ylioppilaskunnan jäsenmaksun nimelläkin tunnettu lukukausimaksu on meillä jo varsin korkea verrattuna muihin ylioppilaskuntiin. Pitkän tähtäimen tavoitteeksi tulee asettaa riittävän sijoitusvarallisuuden hankkiminen ja jäsenmaksun pienentäminen. Vain näin voidaan varmistaa toiminnan jatkuvuus ilman, että kaikkea rahoitetaan opiskelijan taskusta."

 

"Tuomas Nurmela: Opiskelijoiden edunvalvontaa

Ylioppilaskunnan tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että me opiskelijat voimme opiskella - olipa elämäntilanteemme millainen tahansa. Käytännössä tämä tarkoittaa tiukkaa opiskelijoiden asioiden ajamista yliopiston suuntaan. Opiskelijoitaan kuunteleva ja opetukseen panostava yliopisto on myös houkutteleva uusien opiskelijoiden silmissä.

Kaupunkivaikuttamistakaan ei saa unohtaa. Lappeenranta on hieno kaupunki opiskella, mutta esimerkiksi urheilumahdollisuuksia voi parantaa."

 

Lisätietoja vaaliliitosta osoitteesta http://kokoomusopiskelijat.fi/

 

 

Asiamies

Nimi: Iida Suomela

Puhelinnumero: 0408677371

Sähköposti: iida.suomela (ät) helsinki.fi

Aukioloajat/ Office hours

Viikko/Week 16

MA/MON - TI/TUE 10-15

KE/WED 10-11 JA/AND 12-15

TO/THU 10-15

PE/FRI KIINNI/CLOSED

Kirjautuminen