In English

Tapahtumakalenteri

<<  
  >>
  Ma Ti Ke To Pe La Su
14
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
15
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
16
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
17
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
18
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta

Huomionosoitukset

Ylioppilaskunta jakaa huomionosoituksia ansioituneille jäsenilleen ja sidosryhmien edustajille erilaisilla tunnuspalkinnoilla. Tällä sivulla on kerrottu tarkemmin tunnustuspalkintojen myöntämisen perusteista.


Kunniateekkari/kunniakylteri

on ylioppilaskunnan entinen jäsen tai muu henkilö, joka on toiminut erittäin ansiokkaasti ylioppilaskunnan tarkoitusperien hyväksi. Kunniateekkari/kylteri on korkein LTKY:n myöntämä kunnianosoitus. Kunniateekkarin tunnus on kunniateekkarilakki/kunniakylterilakki, jonka kokardi on kultaisten lehvien ympäröimä.


LTKY:n kunniamerkki

on läpimitaltaan 35 mm. Kunniamerkki myönnetään kuntanauhan kera. LTKY:n kunniamerkin myöntää edustajisto yksityiselle henkilölle, jolle LTKY haluaa osoittaa erityistä huomiota.


Ansiomerkit

LTKY:n ansiomerkki on läpimitaltaan 25 mm. Merkkiä on 3 luokkaa: kultainen, hopeinen ja pronssinen.


Kultainen ansiomerkki

myönnetään LTKY:n entiselle tai nykyiselle jäsenelle erityisen ansiokkaasta toiminnasta ylioppilaskunnan hyväksi.


Hopeinen ansiomerkki

myönnetään LTKY:n entiselle tai nykyiselle jäsenelle usean vuoden ansiokkaasta toiminnasta ylioppilaskunnan
hyväksi.


Pronssinen ansiomerkki

myönnetään ylioppilaskunnan entiselle tai nykyiselle jäsenelle erityisen ansiokkaasta kerho- tai kiltatoiminnasta tai ansiokkaasta ylioppilaskuntatoiminnasta sekä ulkopuolisille ansiokkaasta toiminnasta
ylioppilaskunnan hyväksi.

Ansiomerkit myöntää ylioppilaskunnan edustajisto hallituksen esityksestä. Ansiomerkit myönnetään hallituksen ja puheenjohtajiston nauhan kera.


Vuoden teekkari

on teekkari, joka on ansiokkaasti toiminut lappeenrantalaisen teekkari- ja kylterikulttuurin edistämiseksi ja vaalimiseksi. Edustajiston valitsema vuoden teekkari julistetaan vappuna.


Vuoden kylteri

on kylteri, joka on ansiokkaasti toiminut lappeenrantalaisen teekkari- ja kylterikulttuurin edistämiseksi ja vaalimiseksi. Edustajiston valitsema vuoden kylteri julistetaan vappuna.


Plaketti

on 68 asteen sektori hammasrattaasta. Plaketin keskellä on LTKY:n virallinen merkki. Plaketin myöntää ylioppilaskunnan edustajisto. Plaketti on lahja tai kiitollisuudenosoitus yhteisölle tai yksityiselle henkilölle. Plaketin pienoismalli myönnetään vuoden teekkarille kannettavaksi karjalaisessa teekkarilakissa, sekä vuoden kylterille kannettavaksi karjalaisessa kylterilakissa.


Pöytästandaari

on LTKY:n merkillä varustettu yhteisöille tai yksityiselle henkilölle annettava huomionosoitus.


Opetuspalkinnot

ovat LUT:n opetushenkilökunnalle hyvästä opetuksesta annettavat huomionosoitukset.