In English

Tapahtumakalenteri

<<  
  >>
  Ma Ti Ke To Pe La Su
27
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
28
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
29
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
30
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
31
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta

Hallinto

Hallinnon tehtävänä on huolehtia LTKY:n hallinnosta, taloudesta ja varainhankinnasta. Hallintoon kuuluvat luottamushenkilöistä edustajiston ja hallituksen puheenjohtajat sekä yritys- ja yhteiskuntavastaava. Sihteeristöstä hallinnossa toimivat pääsihteeri ja toimistosihteeri. Hallinto valvoo toiminnan laillisuutta ja toimintaa kokonaisuudessaan. Talouden seurantaan liittyvät oleellisesti kuukausittaiset tulospaikkakohtaiset tuloslaskelmat, joiden avulla voidaan seurata sektorikohtaisesti rahavirtoja. Myös ylioppilaskunnan alaisten kerhojen taloutta seurataan. Kerhot toimivat itsenäisesti, mutta niiden talous on osa ylioppilaskunnan taloutta, joten kerhojen omaisuus on huomioitava ylioppilaskunnan tilinpäätöksessä. Hallinto vaikuttaa opiskelijoita koskeviin asioihin myös erilaisia kanavia käyttäen niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin.

Hallituksen puheenjohtajan tehtävä on valvoa hallituksen ja edustajiston päätösten toimeenpanoa ja jakaa asiat niiden alustavaa käsittelyä varten hallituksen jäsenille. Päätehtäviä on yhteydenpito muiden ylioppilaskuntien, LUT:n ja poliittisen kentän kanssa.
Hallituksen puheenjohtaja kutsuu koolle ja johtaa puhetta hallituksen kokouksissa, joita on noin kerran viikossa.

Puheenjohtajan ollessa estynyt toimii varapuheenjohtaja hallituksen puheenjohtajan sijaisena kaikissa puheenjohtajan tehtävissä. 

Yritys- ja yhteiskuntavastaava hoitaa ylioppilaskunnan varainhankintaa erilaisten avustuksien sekä yrityssuhteiden muodossa. Tarkoituksena on solmia muutamia yrityssopimuksia, jotka hyödyttävät ylioppilaskunnan jäsenistöä sekä yritystä. Yritykset ovat olennainen osa myös ylioppilaskuntamme julkaisutoimintaa. Julkaisuja rahoitetaan yritysten mainoksilla, joita hankkii pääosin markkinointisihteerimme. Pääjulkaisumme on ylioppilaskunnan lehti Aalef, jonka lisäksi toimitamme mm. kalentereita.

Yritys- ja yhteiskuntavastaava on pääasiallisesti vastuussa myös kerhojen talouden seuraamisesta. Taloutta seurataan toimintakertomusten sekä toimintasuunnitelmien lisäksi kuukausittaisten tuloslaskelmien avulla. Kerhot voivat myös hakea toimintaansa avustuksia ylioppilaskunnalta. Yritys- ja yhteiskuntavastaavan tehtäviin kuuluu näiden hakemusten käsittely/esittely jäsenpalveluvaliokunnalle. 

Pääsihteeri toimii toimiston esimiehenä, vastaa ylioppilaskunnan taloushallinnosta, sijoitustoiminnasta ja pitää huolen hallituksen päätösten toteuttamisesta. Pääsihteeri on myös toimistomme tietopankki ja allekirjoittaa velvoitetodistuksia.

Toimistosihteeri huolehtii toimistopalveluista sekä LTKY:n ja kerhojen kirjanpidosta. Hän toimii myös toimiston yleisenä vastausautomaattina. Toimistosihteerin vastuulla on myös useat jäsenpalvelut kuten esimerkiksi elokuvalippujen myynti, laulukirjojen myynti, vippilainarahaston hoito ja velvoitetodistuksen allekirjoittaminen. Toimistosihteeriltämme saa myös opiskelijakortit ja lukuvuositarrat.

Aukioloajat/ Office hours

Heinäkuussa/In July

KIINNI/CLOSED

Kirjautuminen